18 Şubat 2011 Cuma

MİMLENMEK GUZEL SEY

                 NABRUT VE YASAM beni mimlemiş.Konusu sevdıgın şeyleri cunkileri ile yaz.Dogrusu sevgi poturcugu olan dostumun aksıne ole herkesi herşeyi sevemem.Ha sevdim diyelim ot bile olsa sevdim diyemem..Bu da kronik rahatsızlıklarımdan bir tanesi.Terapi gibi olacak bu mim bana..hadi zora koşmaya                                        NABRUT SENI SEVIYORUM CUNKU SEN İÇİMDEKİ BENSİN                                                      AYFONUMU(i phone)yatagımda ,babama bak sizinlede vakit geçiriyorum derken  oturma odasında,tek basima yaptıgım yolculuklarımda,sıkıcı babanne ziyaretlerinde ... yanımda oldugu için   YATAGIMI      evde bana ait oldugunu hissettiren tek şey oldugu için belkide beni korunmasız zırhsız saf halimle tanıdıgı için         HONDAMI         su dunya da kanatlarım olsa da ucsam baska ne isterdim.Kul yapısı olan uçaga guvenmiyorum.Bu sebepten bu umutsuz dilegime en yakın hıssettıgım andır hondann bana kolelik ettıgı an  işte bunun için.BERİKAMI   o katısıksız saflıgı ile bana iyi ki yasiyorsun dedirttigi için    ÇOOOOK AMA ÇOOOK SEVİYORUM                                   ben de bu mimi daha önce almadıklarını umarak  http://baharat-hanim.blogspot.com/ ve http://yeritimlikaranfil.blogspot.com/ ve http://semaceae.blogspot.com/ ve http://harmanevi.blogspot.com/ ve http://lilibebek.blogspot.com/ a gönderiyorum.

5 yorum:

**sema** dedi ki...

bloğun hayırlı olsun canım.. mim için teşekkürler.. ilk fırsatta cevaplıycam inş.. sevgiler..

yasamak guzeldir mi dedi ki...

Fem ; teşekkür ederim gercekten hayır getirmesini istiyorum bloğumun.iyi dileğin için teşekkür ederim. Bende dört gözle yayınlamanı bekliycem mimi ni .Veee babami çok sevdiğim bu kadar belli mi?insan karsı cinse illa fazla ilgi gosteriyo nedense...

yasamak guzeldir mi dedi ki...

Sema: teşekkür ederim . Allah devamını getirir inşallah. Hadi kolay gelsin. Dua ile

senoritanın hayalleri dedi ki...

blogunu yeni acmıssın sanırım hayırlı ugurlu olsun :) ben de yeni blog actım senın kı kadar olmasa da kaleme dökmeye çalısıyorum cogu seyi. kendi bloguma da beklerim :)

yasamak guzeldir mi dedi ki...

cok sevındım ya.hos geldın sefa getırdın.hayırlı olur ınsallah.