3 Şubat 2011 Perşembe

Savaşmalı mı? Gurur kızı mı?

Savasmali miyim sence 8 yıllık dostlugumuZu kurtarmaya?bir masa... Bir tarafta ben diğer tarafta öteki ben.iki tarafta da kırgınlıklar var.Bitmeli diyor biri:( Ya da söyle demeliyim,8 yıllık dostluğun hatrina sadece gozleri ile söylüyor.Sen anla diyor.Ben şimdi diZilerdeki gibi gurur mu yapmaliyim?ya da kırgınlıklarıma yenilip?" tamam"mı demeliyim "sen bilirsin"?diZileri izlerken ne dıyorduk,aman affet ne olacak.gurur yapma salak.dizileri ornek vermemle gurur duyuyorum. İkili iliskilerde çok iyi oldugumu ve sadakatimi iftiharla sunarım.YOKSAAaa kalbimin istediğini yapıp kırgınlıklarımi unutup onu kırdığım yerden tamire çalışmalı ayaklarına kapanıp affet sensiz yapamam demeli kimsenin erisemedigi MUTLU SON'a erismeli miyim? Eee madem kalbinde ağır basan var bu kadar soru işareti israf derseniz cevabım;son dalim o benim hayattaki tek dalim meyvesini yiyip altında golgelendigim .o git derse yeniden ,arkasını dönüp giderse ne yaparım? Nasıl
toplanırım ? Ömrümün sonunu nasıl getiririm? Bilirim o da bensiz yapamaz onu bu hale nasıl getirdim ? İste bunların cevabı yok !!!!!

1 yorum:

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

aslında çok güçlüyüz.yada Rabbimin bizim aramıza verdiği tılsım çok güçlü.şimdi geriye baktığımda hiç bir şey yaşanmamış gibi hissediyorum.hayal gibi,rüya gibi.geçti gitti.izi kaldı mı bir kaç şey var sanırım.bazı şeyleri konuşmak ikimiz için güçleşiyor bazen.olsun.sana sahip olmak güzel.